Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε πότε θα κυκλοφορήσει το Ganbare! Super Strikers (trailer)

Το tactical soccer RPG Ganbare! Super Strikers θα κυκλοφορήσει σύντομα για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PS Vita και PC μέσω Steam. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ratalaika Games και της ομάδας ανάπτυξης Rese Games, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου.

Οι παίκτες θα πρέπει να κερδίζουν αγώνες για να κάνουν level up, να κερδίζουν νέο εξοπλισμό ώστε οι παίκτες τους να αποκτήσουν περισσότερες ειδικές ικανότητες και να ανεβάσουν στα stats τους για να προστατευτούν από effects που θα τους αλλάξουν το status. Θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα και να μπουν στην εθνική Ιαπωνική ομάδα ποδοσφαίρου με στόχο να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο.


Επιπλέον θα περιλαμβάνονται modes 7 εναντίον 7 και 11 εναντίον 11.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*